Megapret

Binnen of buitenspelen, het kan allebei bij Megapret in Lievelde. In dit speelparadijs kunnen kinderen zich de hele dag vermaken. Het enorme oppervlak van het speelpark maakt het het ideale speelparadijs voor uw kinderen.

De indoor speeltuin kan ieder kind naar hartenlust spelen. Over het gehele speelparadijs zijn allerlei speeltoestellen te vinden. Van een groot klim- en klautertoestel tot een rodelbaan, verschillende ballenbakken en een blokkenhoek voor de wat jongere kinderen.

In de ruim 20.000 m2 grote buitenspeeltuin kunnen kinderen hun eerste rijervaring op doen in het verkeersparkje en maken gebruik van de talloze speeltoestellen van ons kinderpretpark. Ook de ouders hoeven zich niet te vervelen, want er is van alles te beleven.

Voor de nodige verkoeling tijdens zomerse dagen kunnen kinderen terecht in de waterspeeltuin. Waterpret is een aflopende vloer, voorzien van ruim 25 water spuitende fonteinen en kanonnen. Het water loopt daarbij automatisch weg van de vloer, waardoor uw kinderen geen zwemdiploma nodig hebben.

Tot slot is er een midgetgolfbaan waarbij kinderen kunnen kennis maken met een 18-holes adventure golfbaan.

Kortom genoeg vertier voor een heerlijke dag spelen.